marliv lotusRăsfaţă-te în centrul de relaxare al complexului turistic MARLIV. Wellness înseamnă un stil de viaţă sănătos, precum şi revigorarea trupului, sufletului şi a spiritului. Pentru a reuşii acest lucru, este nevoie o ambianţă potrivită, calmă care înlesneşte o experienţă armonioasă şi atingerea echilibrului interior. Centrul nostru wellness nu numai că vă reîmprospătează şi răcoreşte simţurile, dar atmosfera lui aparte şi baia cu aburi unică vă va oferi experienţe de excepţie. 

sauna marliv 03

Saună

Relaxează-te şi detoxifiază-ţi organismul! Sauna este încălzită la o temperatura de peste 75 grade şi o umiditate a aerului ridicată (peste 60%), cu ajutorul unui cuptor pe care se incing pietre de granit. După ce pietrele sunt încinse suficient, acestea sunt stropite cu apa şi ulei de eucalipt sau brad. Sauna stimulează circulaţia sangvină, relaxează muşchii, stimulează procesul de detoxifiere şi metabolismul. De asemenea, îmbunătăţeşte respiraţia, întăreşte sistemul imunitar şi restabileşte funcţiile rinichilor şi ficatului.


 

sauna marliv 02

sauna marliv 01 

 

 


 


 

jacuzzi marliv 3

Jacuzzi

 

Bazinul tip jacuzzi va ofera hidromasajul ideal pentru refacerea fortelor si pregatirea unei seri de vis ori a unei noi calatorii.jacuzzi marliv 1

jacuzzi marliv 2 

 

 


  

      


 

piscina interior marliv 4

 Piscina interioară cu apă sărată

 

Piscina acoperită este unul dintre locurile speciale de relaxare de care se pot bucura clientii Complexului Marliv. Apa sărată încălzită o temperatură de 32 - 34 grade Celsius, are numeroase beneficii asupra organismului, revigorarea trupului şi sufletului.


piscina interior marliv 1piscina interior marliv 3


 

 

 

 

 


 

piscina exterioara marliv 08

Piscina exterioară

Şezlongurile îmbietoare, atmosfera intimă şi caldă sunt argumentele necesare pentru o refacere binemeritată la finalul unei călătorii sau a unui program de lucru îndelungat. Complex Marliv vă propune să vă petreceţi zilele însorite pentru un bronz de invidiat, la piscina exterioară cu apă dulce, o oază de linişte şi relaxare.


 piscina exterioara marliv 04piscina exterioara marliv 05

  

 

 

 

 

Wellness & SPA Marliv

un adevărat elixir pentru sănătate

floral 14   200px

Despre

Logo MarLiv
Complexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Google+

Facebook

Contact

Str. Ştefan cel Mare, nr.105,
Tăşnad, Satu Mare
telefon: +40 261 825082

Newsletter

Abonează-te acum la newsletter! Vei afla primul tot ce te interesează. Ai acces fără efort la promoțiile și ofertele speciale, vei fi la curent cu noutățile din 2016-2017, te bucuri de privilegii exclusiv online. Prin abonare esti de acord cu utilizarea datelor personale.