Interior

medalie

 

Confortul oaspeţilor noştri este asigurat, datorită camerelor moderne, a facilităţilor de care dispune complexul şi a ospitalităţii care reprezintă un stil de viaţă pentru echipa noastră.

Facilităţi Interior:

piscina interior marliv 1

 

Piscină Interioară cu apă sărată

Piscina acoperită este unul dintre locurile speciale de relaxare de care se pot bucura clienții Complexului Marliv. Apa sărată cu o temperatură de 32 - 34 grade Celsius, are numeroase beneficii asupra organismului, revigorarea trupului şi sufletului.


 

 

 

sauna marliv 01

 

Saună

Relaxează-te şi detoxifiază-ţi organismul! Sauna este încălzită la o temperatură de peste 75 grade şi o umiditate a aerului ridicată (peste 60%), cu ajutorul unui cuptor pe care se încing pietre de granit. După ce pietrele sunt încinse suficient, acestea sunt stropite cu apă şi ulei de eucalipt sau brad. Sauna stimulează circulaţia sangvină, relaxează muşchii, stimulează procesul de detoxifiere şi metabolismul. De asemenea, îmbunătăţeşte respiraţia, întăreşte sistemul imunitar şi restabileşte funcţiile rinichilor şi ficatului.


    

jacuzzi marliv 1

 

Jacuzzi

Bazinul tip jacuzzi vă oferă hidromasajul ideal pentru refacerea forţelor şi pregătirea unei seri de vis ori a unei noi călătorii. Luminile în culori variabile, şezlongurile îmbietoare, atmosfera intimă şi caldă sunt argumentele necesare pentru o relaxare binemeritată.


 

 

   

chicineta marliv 1

 

Chicinetă
Chicineta sau mini bucătăria încorporează elementele strict necesare ale unei bucătării obişnuite: aragaz, spaţii de depozitare, un mic blat de lucru, chiuvetă, cuptor cu microunde, aparat de cafea, prăjitor de pâine, vase şi ustensile. Aceste dotări le permit oaspeţilor să prepare o gustare rapidă oricând e nevoie.


 

reception shop marliv 1

 

Reception Shop
Mini Shop-ul amenajat la recepţie vă oferă posibilitatea să achiziţionaţi produse răcoritoare, cafea, ceaiuri, energizante, apă plată sau apă carbogazoasă, dulciuri, snacks-uri, băuturi slab alcoolice (vin, şampanie, bere, cidru), sau produse cosmetice - creme, şampon, săpun lichid, deodorante, creme cu protecție solară, etc.


 

Galeria foto

Despre

Logo MarLiv
Complexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Google+

Facebook

Contact

Str. Ştefan cel Mare, nr.105,
Tăşnad, Satu Mare
telefon: +40 261 825082

Newsletter

Abonează-te acum la newsletter! Vei afla primul tot ce te interesează. Ai acces fără efort la promoțiile și ofertele speciale, vei fi la curent cu noutățile din 2016-2017, te bucuri de privilegii exclusiv online. Prin abonare esti de acord cu utilizarea datelor personale.