Facilităţi Exterior

medalieComplexul MarLiv a fost inaugurat în august 2015. Investiţia a avut ca obiectiv  satisfacerea tuturor  cerinţelor turiştilor ce ne trec pragul, iar succesul nostru este reflectat în calitatea serviciilor şi în gradul de satisfacţie al clienţilor ce se reîntorc de fiecare dată. Complexul MarLiv a fost creat ca un concept cu adevărat unic ce împrospătează atmosfera, aduce inspiraţie şi relaxare oaspeţilor, având câte un colţ pentru fiecare dispoziţie personală a fiecărui client.

 

Facilităţi:

piscina exterioara marliv 04
Piscină Exterioară

Şezlongurile îmbietoare, atmosfera intimă şi caldă sunt argumentele necesare pentru o refacere binemeritată la finalul unei călătorii sau a unui program de lucru îndelungat. Complex Marliv vă propune să vă petreceţi zilele însorite pentru un bronz de invidiat, la piscina exterioară cu apă dulce, o oază de linişte şi relaxare.

Loc de joacă pentru copii
Locul de joacă din incinta Complexului MarLiv a fost creat pentru copii si părinți deopotrivă. Amplasat în imediata vecinatate a piscinei, părinții pot supraveghea jocul celor mici.


  

exterior marliv terasa 02
Terase acoperite

Terasele sunt locul perfect petrecerea unor momente de relaxare în compania familiei sau prietenilor.
Terasa din spate este ideală pentru servirea micului dejun sau a mâncărurilor preparate la grătar în timpul zilei.
Terasa din faţă, aflată în imediata vecinătate a piscinei exterioare, un loc unde se poate servi cafeaua şi citi în linişte ultimele ştiri, un loc umbrit pentru servirea răcoritoarelor în momentele fierbinţi ale zilei, sau un loc de relaxare pentru seri de neuitat.


  

gratare marliv 03

 

Grătare (barbeque)
Îți poți petrece timpul liber cu cei dragi sau să socializezi cu prietenii tăi în jurul bunătăților pe care le preparați împreună.
Grill-ul se face doar cu cărbune.


 

 

 

parcare marliv 01

 

Parcare interioară supravegheată video

Fiecare posesor de autovehicul poate beneficia de un loc de parcare în curtea interioară supravegheată video.


 


Galeria foto

Despre

Logo MarLiv
Complexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Google+

Facebook

Contact

Str. Ştefan cel Mare, nr.105,
Tăşnad, Satu Mare
telefon: +40 261 825082

Newsletter

Abonează-te acum la newsletter! Vei afla primul tot ce te interesează. Ai acces fără efort la promoțiile și ofertele speciale, vei fi la curent cu noutățile din 2016-2017, te bucuri de privilegii exclusiv online. Prin abonare esti de acord cu utilizarea datelor personale.