Camere Marliv

   

Vă aşteptăm în cele 27 de camere pentru a vă oferi o pauză binemeritată de odihnă şi relaxare.

camere marliv 10 500px

Complexul are o capacitate de 54 de locuri de cazare cu 27 de camere în vilele A, B şi C. Camerele de la MarLiv Complex vă sunt oferite în varianta cu un pat matrimonial dotat cu saltea ortopedică.

Noi, echipa de la MarLiv, ne ocupăm de toate detaliile sejurului dumneavoastră, astfel încât să vă eliberăm de cât mai multe griji. Tot ce vă rămâne de făcut este să vă lăsaţi răsfăţat.

Camerele cuprind 1 hol la intrare, 1 baie cu cabină de duş, 1 masă de lucru cu 2 scaune, pat matrimonial (dimensiuni 160/200 cm), mochetă, plasă țânțari și încălzire pe gaz.

Atmosfera camerelor vă va cuceri cu siguranţă: ferestrele largi permit luminii naturale să inunde camerele, materialele pe care le folosim sunt moi şi naturale, întotdeauna imaculate, iar decorul subtil si plăcut ne recomandă pentru atenţia la detalii. În baie vă stau la dispoziţie accesorii de calitate: uscător de păr, prosoape mari și mici.


Caracteristici

  • Suprafaţa: 18 mp
  • Internet: WiFi gratuit în întreg complexul
  • Climatizare: sistem manual
  • Încălzire pe gaz
  • Frigider: Da
  • TV: LCD, programe cablu    
  • Minibar: Nu
  • Fumatul este permis doar în spațiile special amenajate

 Meritaţi o pauză binemeritată de odihnă şi relaxare, cu un pat matrimonial dotat cu saltea ortopedică pentru susţinerea perfectă a coloanei, ideală pentru un somn liniştit şi revigorant.  bara verticala saltea ortopedica camere marliv 


Informaţii suplimentare 

 

Check-in

orele 14:00 - 18:00


În cazul întârzierilor vă rugăm să ne anunţaţi din timp, altfel rezervarea va fi anulată!

Check-out

până la ora 10:00

Copii şi paturi suplimentare

Copii şi paturi suplimentare. Toţi copiii sunt bineveniţi. Taxa pentru patul suplimentar este: copiii cu vârsta între 7 ani - 13 ani este 35 lei, iar între 14 ani - 17 ani este 50 lei pe noapte.

Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.

Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel.

Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului.

Animale de companie

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Carduri acceptate

   

 Galerie Foto

Oferte Speciale, Evenimente, Anunțuri

Despre

Logo MarLiv
Complexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Google+

Facebook

Contact

Str. Ştefan cel Mare, nr.105,
Tăşnad, Satu Mare
telefon: +40 261 825082

Newsletter

Abonează-te acum la newsletter! Vei afla primul tot ce te interesează. Ai acces fără efort la promoțiile și ofertele speciale, vei fi la curent cu noutățile din 2016-2017, te bucuri de privilegii exclusiv online. Prin abonare esti de acord cu utilizarea datelor personale.