Complex Turistic MarLiv - Prezentare

Prezentare

Cazare Tasnad - MarLiv ComplexComplexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Wellness & SPA

marliv lotusRăsfaţă-te în centrul de relaxare al complexului turistic MARLIV. Wellness înseamnă un stil de viaţă sănătos, precum şi revigorarea trupului, sufletului şi a spiritului. Pentru a reuşii acest lucru, este nevoie o ambianţă potrivită, calmă care înlesneşte o experienţă armonioasă şi atingerea echilibrului interior. Centrul nostru wellness nu numai că vă reîmprospătează şi răcoreşte simţurile, dar atmosfera lui aparte şi baia cu aburi unică vă va oferi experienţe de excepţie. 

Citește mai departe: .. 

Facilităţi Interior

medalie

 

Confortul oaspeţilor noştri este asigurat, datorită camerelor moderne, a facilităţilor de care dispune complexul şi a ospitalităţii care reprezintă un stil de viaţă pentru echipa noastră.

Citește mai departe: .. 

Facilităţi Exterior

medalieComplexul MarLiv a fost inaugurat în august 2015. Investiţia a avut ca obiectiv  satisfacerea tuturor  cerinţelor turiştilor ce ne trec pragul, iar succesul nostru este reflectat în calitatea serviciilor şi în gradul de satisfacţie al clienţilor ce se reîntorc de fiecare dată. Complexul MarLiv a fost creat ca un concept cu adevărat unic ce împrospătează atmosfera, aduce inspiraţie şi relaxare oaspeţilor, având câte un colţ pentru fiecare dispoziţie personală a fiecărui client.

Citește mai departe: .. 

Camere MarLiv Complex

Camere Marliv

   

Vă aşteptăm în cele 27 de camere pentru a vă oferi o pauză binemeritată de odihnă şi relaxare.

Citește mai departe: .. 

MarLiv Complex oferă clienţilor experienţe totale, pe care nu le găsesc în altă parte, servicii de calitate superioare la standarde înalte. Obiectivul nostru principal este de a atrage vizitatori în număr cât mai mare proces care susţine valoarea pe termen lung a investiţiei şi contribuie la consolidarea viitorului staţiunii Tăşnad. În cazul în care aveţi întrebãri sau aveţi nevoie de informaţii suplimentare, vã rugãm sã nu ezitaţi sã ne cocontactaţi.

Despre

Logo MarLiv
Complexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Google+

Facebook

Contact

Str. Ştefan cel Mare, nr.105,
Tăşnad, Satu Mare
telefon: +40 261 825082

Newsletter

Abonează-te acum la newsletter! Vei afla primul tot ce te interesează. Ai acces fără efort la promoțiile și ofertele speciale, vei fi la curent cu noutățile din 2016-2017, te bucuri de privilegii exclusiv online. Prin abonare esti de acord cu utilizarea datelor personale.