Complex MarLiv

Ştrandul Termal

Ştrandul Termal

Situat la 2 km de centrului orașului, Ștrandul termal este obiectivul turistic principal al Stațiunii Turistice Tășnad, care atrage în fiecare an zeci de mii de turişti care provin în mare lor majoritate din judeţul Satu Mare şi din judeţele învecinate (Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Sălaj), dar care este vizitat şi apreciat de turiştii din toată ţara şi din străinătate.
Ștrandul termal se înscrie în categoria locaţiilor turistice specifice turismului de tratament şi agrement balnear datorită apelor sale termale cu proprietăţi şi calităţi unice, ape provenite dintr-un zăcământ hidromineral-termal captat de la o adâncime de 1354m şi având o temperatură de 70oC.


strandul termal tasnadCalităţile fizico-chimice recomandă utilizarea apei termale în cură externă, pentru următoarele afecţiuni: reumatismale degenerative, reumatismale abarticulare, neurologice periferice cronice, ginecologice cronice (în afara puseelor inflamatorii), posttraumatice precum şi pentru tratamentul de boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism) sau pur şi simplu agremental, prin îmbinarea cu cura de aer şi soare.
La această dată ştrandul termal se întinde pe o suprafaţa de aproximativ 5 ha şi pune la dispoziţia dumneavoastră următoarele facilităţi:
• 4 bazine pentru adulți și unul pentru copii, toate funcționând cu apă termală de peste 35 de grade Celsius, o perioadă medie de circa 150 zile/an, și o piscină cu apă rece. În perioada Octombrie - Aprilie, funcționează piscina situată lângă” Pavilionul de Iarnă” (dotată cu dușuri, cabine de schimb, saună), astfel încât turiștii pot beneficia de proprietăţile curative şi recreative ale apei termale pe durata întregului an. Suprafaţa totală a luciului de apă al piscinelor este aproximativ de 2050 mp;
• Spaţiu special amenajat pentru amplasarea corturilor şi rulotelor. În incinta acestui spaţiu turiştii au acces la duşuri cu apă caldă, toalete, posibilitate de racordare la reţeaua electrică, grătare amenajate, foişor;
• Loc de joacă pentru copii;
• Terenuri sportive: teren de multifuncţional pe suprafaţa sintetică cu nocturnă, teren sintetic pentru fotbal-tenis, teren de fotbal şi volei pe nisip;
• Sală de conferinţe de 40 de locuri;
• Parcări amenajare;
• Terase şi restaurante în incinta ştrandului.
Pe lângă aceste facilităţi, în imediata apropiere a ştrandului termal există numeroase posibilităţi de cazare (hoteluri, moteluri, pensiuni), piscine acoperite, baze de tratament, restaurante, pizzerii, fast-food-uri, magazine alimentare, piaţă agroalimentară, bazaruri, magazine pentru suveniruri, piscine acoperite, bancomate.
Program de funcţionare:
• în perioada Mai – Septembrie ştrandul este deschis zilnic între orele 08-22
• în perioada Octombrie – Aprilie piscina situată lângă” Pavilionul de Iarnă” este deschisă de Luni până Duminică de la ora 10.00 la 19.00 cu excepţia zilei de Miercuri când piscina este închisă

GPS: 47.472967 N, 22.567493 E


 6895,    06  Apr  2016 ,   Features Ro
Super User

Website: marliv.ro

În cazul în care aveţi întrebãri sau aveţi nevoie de informaţii suplimentare, vã rugãm sã nu ezitaţi sã ne contactaţi.

Leave a comment

Liniste si Confort

Liniște și Confort

Complex MarLiv de 3 stele - o oaza de liniste Camere confortabile oferite în varianta cu pat matrimonial dotat cu saltea ortopedică.

Relaxare

Relaxare

Relaxează-te la Wellness & SPA - ideal pentru refacerea fortelor si pregatirea unei seri de vis: Sauna, Jacuzzi, Piscina interioară cu apă sărată

Loc de joacă pentru copii

Loc de joacă pentru copii

Locul de joaca din incinta Complexului MarLiv a fost creat pentru copii si parinti deopotriva. Amplasat in imediata vecinatate a piscinei, parintii pot supraveghea jocul celor mici.

Oferte Speciale, Evenimente, Anunțuri

MarLiv Complex oferă clienţilor experienţe totale, pe care nu le găsesc în altă parte, servicii de calitate superioare la standarde înalte. Obiectivul nostru principal este de a atrage vizitatori în număr cât mai mare proces care susţine valoarea pe termen lung a investiţiei şi contribuie la consolidarea viitorului staţiunii Tăşnad. În cazul în care aveţi întrebãri sau aveţi nevoie de informaţii suplimentare, vã rugãm sã nu ezitaţi sã ne cocontactaţi.

 

Wellness and SPA MarLiv

Wellness & SPA la MarLiv - Evadaţi din stresul vieţii moderne
Veniţi într-o oază de calm şi pace unde tot ceea ce contează este persoana dumneavoastră!


Wellness înseamnă un stil de viaţă sănătos, precum şi revigorarea trupului, sufletului şi a spiritului. Pentru a reuşii acest lucru, este nevoie o ambianţă potrivită, calmă care înlesneşte o experienţă armonioasă şi atingerea echilibrului interior. Centrul nostru wellness nu numai că vă reîmprospătează şi răcoreşte simţurile, dar atmosfera lui aparte şi baia cu aburi unică vă va oferi experienţe de excepţie.

Complexul Turistic MarLiv este onorat să vă prezinte piscina acoperită cu apă încălzită, cu suprafaţa apei întinsă, precum şi piscină exterioară.

Reîmprospătaţi-vă gândurile în jacuzzi, în saună sau în bazinul interior. Lăsaţi-vă răsfăţaţi în doi, împreună cu familia sau prietenii în complexul nostru.

Despre

Logo MarLiv
Complexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Google+

Facebook

Contact

Str. Ştefan cel Mare, nr.105,
Tăşnad, Satu Mare
telefon: +40 261 825082

Newsletter

Abonează-te acum la newsletter! Vei afla primul tot ce te interesează. Ai acces fără efort la promoțiile și ofertele speciale, vei fi la curent cu noutățile din 2016-2017, te bucuri de privilegii exclusiv online. Prin abonare esti de acord cu utilizarea datelor personale.