piscina paralax

 

 

 

 

    Complex MarLiv vă propune
să vă petreceţi zilele însorite
pentru un bronz de invidiat, la
piscina exterioară cu apă încălzită,
o oază de linişte şi relaxare.

Liniste si Confort

Liniște și Confort

Complex MarLiv de 3 stele - o oaza de liniste Camere confortabile oferite în varianta cu pat matrimonial dotat cu saltea ortopedică.

Relaxare

Relaxare

Relaxează-te la Wellness & SPA - ideal pentru refacerea fortelor si pregatirea unei seri de vis: Sauna, Jacuzzi, Piscina interioară cu apă sărată

Loc de joacă pentru copii

Loc de joacă pentru copii

Locul de joaca din incinta Complexului MarLiv a fost creat pentru copii si parinti deopotriva. Amplasat in imediata vecinatate a piscinei, parintii pot supraveghea jocul celor mici.

Oferte Speciale, Evenimente, Anunțuri

MarLiv Complex oferă clienţilor experienţe totale, pe care nu le găsesc în altă parte, servicii de calitate superioare la standarde înalte. Obiectivul nostru principal este de a atrage vizitatori în număr cât mai mare proces care susţine valoarea pe termen lung a investiţiei şi contribuie la consolidarea viitorului staţiunii Tăşnad. În cazul în care aveţi întrebãri sau aveţi nevoie de informaţii suplimentare, vã rugãm sã nu ezitaţi sã ne cocontactaţi.

 

Wellness and SPA MarLiv

Wellness & SPA la MarLiv - Evadaţi din stresul vieţii moderne
Veniţi într-o oază de calm şi pace unde tot ceea ce contează este persoana dumneavoastră!


Wellness înseamnă un stil de viaţă sănătos, precum şi revigorarea trupului, sufletului şi a spiritului. Pentru a reuşii acest lucru, este nevoie o ambianţă potrivită, calmă care înlesneşte o experienţă armonioasă şi atingerea echilibrului interior. Centrul nostru wellness nu numai că vă reîmprospătează şi răcoreşte simţurile, dar atmosfera lui aparte şi baia cu aburi unică vă va oferi experienţe de excepţie.

Complexul Turistic MarLiv este onorat să vă prezinte piscina acoperită cu apă încălzită, cu suprafaţa apei întinsă, precum şi piscină exterioară.

Reîmprospătaţi-vă gândurile în jacuzzi, în saună sau în bazinul interior. Lăsaţi-vă răsfăţaţi în doi, împreună cu familia sau prietenii în complexul nostru.

Despre

Logo MarLiv
Complexul turistic se află vis-a-vis de intrarea nouă a ştrandului termal (5 min de mers pe jos). Are o capacitate de 58 de locuri de cazare, 29 de camere cu pat matrimonial cu saltea ortopedică, fiecare cu baie proprie dispune de piscina exterioară apă dulce, piscina apă sărată interioară, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, tenis de masă, loc pentru servit masa. Se poate solicita şi pat suplimentar pentru copii până la 12 ani.

Google+

Facebook

Contact

Str. Ştefan cel Mare, nr.105,
Tăşnad, Satu Mare
telefon: +40 261 825082

Newsletter

Abonează-te acum la newsletter! Vei afla primul tot ce te interesează. Ai acces fără efort la promoțiile și ofertele speciale, vei fi la curent cu noutățile din 2016-2017, te bucuri de privilegii exclusiv online. Prin abonare esti de acord cu utilizarea datelor personale.